Buffer-partnere

En buffer-partner er en regnskapsfører med buffer-ekspertise i særklasse. Vi samarbeider med Norges mest spennende og innovative regnskapsbyråer – slik at kundene våre får så tett og god oppfølging som mulig.

 • Accountor logo

  Accountor

  Norges ledende regnskapsbyrå er opptatt av å følge med i bransjeutviklingen. Accountor anser Buffer som en god løsning for sine kunder som periodevis har svingninger i likviditet. De er positive til at regnskapsfaget blir mer teknologidrevet og effektivisert. Les nyhet om samarbeidet med Accountor.

 • O.M Regnskap AS logo

  O.M Regnskap AS

  O.M Regnskap AS har satt seg som mål å være det foretrukne regnskaps- og rådgivningsselskapet i sin region. De fokuserer på å stadig tilby kundene sine de beste løsningene og gode råd som hjelper dem å lykkes med sin virksomhet.

 • Regnskapsfokus Bergen logo

  Regnskapsfokus Bergen

  Med kjennskap til lokalt næringsliv klarer Regnskapsfokus å skreddersy løsninger for hver enkelt kunde. De leverer tjenester til et bredt spekter norske bedrifter, og anerkjenner dårlig likviditet som et gjennomgående problem. Buffer kan være redningen for mange av deres kunder.

 • Vangdal Regnskap logo

  Vangdal Regnskap

  En viktig del av jobben til Vangdal Regnskap er å hjelpe bedrifter med vekst og utvikling. Målet er at bedriftslederne skal bruke mindre tid på administrasjon, og mer tid på strategi og utvikling. De ser på Buffer som en perfekt løsning for bedrifter i vekstfasen. Les nyhet om samarbeidet med Vangdal Regnskap.

 • Økonomihuset logo

  Økonomihuset

  Et moderne regnskapsbyrå er ikke det samme som et regnskapsbyrå en gang var. Flere tjenester er blitt digitalisert og det er enda viktigere for regnskapsbyråer å være gode rådgivere. Økonomihuset har troen på Buffer som lett tilgjengelig kreditt for sine kunder. Les nyhet om samarbeidet med Økonomihuset.