Buffer-partnere

En buffer-partner er en regnskapsfører med buffer-ekspertise i særklasse. Vi samarbeider med Norges mest spennende og innovative regnskapsbyråer – slik at kundene våre får så tett og god oppfølging som mulig.

 • Accountor logo

  Accountor

  Norges ledende regnskapsbyrå er opptatt av å følge med i bransjeutviklingen. Accountor anser Buffer som en god løsning for sine kunder som periodevis har svingninger i likviditet. De er positive til at regnskapsfaget blir mer teknologidrevet og effektivisert. Les nyhet om samarbeidet med Accountor.

 • BDO logo

  BDO

  Med 75 kontorer over hele landet er BDO ledende på regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester. Som regnskapsbyrå tilbyr de kundene sine god fagkompetanse og et utvalg fleksible verktøy som sikrer dem en forenklet hverdag. Buffer er nå et av disse verktøyene!

 • Brand Equitor AS logo

  Brand Equitor AS

  Brand Equitor AS er et merkevare- og bedriftsrådgivningsfirma lokalisert på Sørlandet. De bidrar til å skape verdier ved å løfte små og mellomstore bedrifter frem. Firmaet har bred erfaring med salg, markedsføring og merkevarebygging av kunder på tvers av bransjer, både i privat og offentlig sektor. Eier har bakgrunn som næringssjef, og har sett behovet for et enkelt finansieringsprodukt som Buffer som tilbys gründere og etablerte bedrifter i vekstfasen.

 • Devold Consulting AS logo

  Devold Consulting AS

  Devold Consulting gir deg trygg næringsdrift. Hovedfokuset er å skape stabilitet og trygge rammer for deg som regnskaps- og rådgivningskunde basert på Devold Consulting sine verdier. De satser på skybaserte løsninger og som din online regnskapsfører kan de gi deg råd om systemer som passer dine driftsbehov. Med Buffer løser Devold Consulting ditt finansieringsbehov i skyen.

 • FaktaRegnskap AS logo

  FaktaRegnskap AS

  Fakta leverer både revisjon og utvidede regnskaps- og rådgivningstjenester. De holder til i Solheimsviken rett utenfor Bergen sentrum. Deres filosofi er å være et frittstående lokalt selskap som leverer høy kvalitet, samt spisskompetanse innen utvalgte bransjer.

 • Hokas AS logo

  Hokas AS

  Buffer samarbeider tett med Hokas AS - på etablering av nye kundeforhold, og utvikling av nye produkter.

  Hokas AS er forhandler av Buffer.

  Etablert i 1994 har Hokas levert tjenester innen fakturaoppfølging og inkasso til tusenvis av norske bedriftskunder.

  https://www.hokas.no/

 • Jansson & Larsen Regnskap AS logo

  Jansson & Larsen Regnskap AS

  Jansson & Larsen Regnskap er tett på det lokale næringslivet i Stavanger og Sandnes, og har lang og bred erfaring med de fleste bransjer. Totalt har selskapet 33 medarbeidere; 18 autoriserte regnskapsførere, siviløkonomer og revisorer. Selskapet har fokus på kvalitet, faglig dyktighet og høy servicegrad. Det personlige vektlegges, ved at kundene får sin faste regnskapsfører.

 • Kallesten Revisjon og Regnskap AS logo

  Kallesten Revisjon og Regnskap AS

  Kallesten Revisjon og Regnskap AS tilbyr næringslivet i Rogaland trygg økonomistyring. De er opptatt av gode og enkle løsninger for sine kunder. Buffer gir kundene en enkel og rask tilgang på likviditet, og er et godt verktøy i reisen mot en stadig enklere hverdag for kundene.

 • Kjell Haver Regnskapsservice AS logo

  Kjell Haver Regnskapsservice AS

  Kjell Haver Regnskapsservice AS har lang erfaring med levering av regnskapstjenester til næringslivet i Rogaland. De digitale løsninger som skybaserte regnskapsprogram gir, vil effektivisere hverdagen for bedriftslederene.

  Med innføring av Buffer vil næringslivet også ha lett tilgang til kreditt for å håndtere sitt kortsiktig likviditetsbehov.

 • O.M Regnskap AS logo

  O.M Regnskap AS

  O.M Regnskap AS har satt seg som mål å være det foretrukne regnskaps- og rådgivningsselskapet i sin region. De fokuserer på å stadig tilby kundene sine de beste løsningene og gode råd som hjelper dem å lykkes med sin virksomhet.

 • Probus AS logo

  Probus AS

  Probus AS er et fremoverlent regnskapsbyrå lokalisert i Oslo. De følger sine klienter tett, og ønsker å hjelpe sine klienter til en bedre hverdag. Dette gjøres gjennom fokus på kvalitet, god rådgivning, ved å implementere nye tjenester og produkter, samt det å være tilgjengelige for kundene.

 • Regnskapsfokus Bergen logo

  Regnskapsfokus Bergen

  Med kjennskap til lokalt næringsliv klarer Regnskapsfokus å skreddersy løsninger for hver enkelt kunde. De leverer tjenester til et bredt spekter norske bedrifter, og anerkjenner dårlig likviditet som et gjennomgående problem. Buffer kan være redningen for mange av deres kunder.

 • Total Økonomistyring AS logo

  Total Økonomistyring AS

  Total Økonomistyring AS er et regnskapskontor i Sandnes som fokuserer på å være bedriftens rådgiver og sparringpartner innen økonomistyring og drift. Regnskapsførerne har et personlig engasjement og jobber tett sammen med sine kunder, hjelper kundene med regnskapstjenester, men er vel så opptatt av å bistå med økonomistyring, planlegge likviditet, diskutere strategiske valg og veien videre. Dette passer bra sammen med Buffers visjon om å bistå selskap i vekst.

 • Vangdal Regnskap logo

  Vangdal Regnskap

  En viktig del av jobben til Vangdal Regnskap er å hjelpe bedrifter med vekst og utvikling. Målet er at bedriftslederne skal bruke mindre tid på administrasjon, og mer tid på strategi og utvikling. De ser på Buffer som en perfekt løsning for bedrifter i vekstfasen. Les nyhet om samarbeidet med Vangdal Regnskap.

 • Økonomihuset logo

  Økonomihuset

  Et moderne regnskapsbyrå er ikke det samme som et regnskapsbyrå en gang var. Flere tjenester er blitt digitalisert og det er enda viktigere for regnskapsbyråer å være gode rådgivere. Økonomihuset har troen på Buffer som lett tilgjengelig kreditt for sine kunder. Les nyhet om samarbeidet med Økonomihuset.

Snakk med oss

Vi er stadig på jakt etter flere gode samarbeidspartnere over hele landet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker en dialog med oss!