Om oss

Vi har laget Buffer for å gi norske små- og mellomstore bedrifter mulighet til å finansiere daglig drift og vekst på en sunnere måte. Vårt mål er å gi bedrifter mer likvide midler slik at de kan gripe muligheter og ikke minst få en betydelig enklere hverdag.

Når vi spør norske bedrifter om hva som er viktig når de leter etter finansiering, er svaret klart og tydelig: Prosessen må være rask og smidig, jeg må vite hva det koster og om det er ugler i mosen, og ikke minst om jeg må stille personlig sikkerhet.

Med Buffer har vi løst alt dette, og mer til. Tusenvis av kodelinjer jobber sømløst sammen uten at du merker det, slik at du alltid har en oppdatert kreditt. Her snakker grensesprengende fintech med skyfrie regnskapssystemer. Hele poenget er at du ikke skal tenke så mye på det, for Buffer skal gjøre bedriftens hverdag enklere og enda mer lønnsom.

En tjeneste fra Sparebanken Vest

Buffer er utviklet og driftet av Sparebanken Vest. Du må selvsagt ikke være bank-kunde for å ha en Buffer, vi sier hjertelig velkommen til alle. Sparebanken Vest står for finansiering av Bufferen din, og sørger også for at vi til enhver tid har gode rutiner på hvordan vi behandler dine data.

Våre partnere

Vi jobber med Norges mest innovative regnskapsbyrå. Les mer om våre partnere eller bli partner i dag.

  • Accountor logo
  • O.M Regnskap AS logo
  • Regnskapsfokus Bergen logo
  • Vangdal Regnskap logo
  • Økonomihuset logo
En av våre superhyggelige eksperter

Kontakt oss

Kontakt en av våre superhyggelige eksperter. Vi hjelper deg med din buffer.

Snakk med oss

55 21 60 31
Åpningstider: 08-16, man-fre

Skriv til oss

kontakt@buffer.no